Online fotoservice


Wij bieden u de mogelijkheid om foto’s digitaal aan te leveren zodat u de foto’s eenvoudig en snel thuis kunt bestellen. U kunt kiezen uit onze eigen 24-uurs service en de Kodak Fotoservice.

Nu bestellen
U levert de foto’s direct aan onze winkel en deze worden met onze eigen printer afgedrukt. Het voordeel hiervan is dat u uw foto’s al de volgende dag kunt afhalen en uw foto’s worden (waar mogelijk) verbeterd qua helderheid en contrast. U kunt uw afdrukken 24 uur later afhalen in onze winkel.


Kodak Fotoservice

Of u nu een standaard foto, een geschenkartikel of zelfs een kalender wil maken; de Kodak Fotoservice biedt u eindeloze mogelijkheden om uw foto’s tot een creatief geheel te maken. De levertijd hiervan is 2 tot 7 werkdagen. Voor levertijden van specifieke producten gaat u via onderstaande knop naar de Kodak Fotoservice en klikt u in het nieuwe scherm onderaan de pagina op “Onze Tarieven”.

 

 

 

 

 


Direct afdrukken nodig?

Hebt u uw afdrukken direct nodig? Ook dat is in de meeste gevallen geen probleem! U kunt langs komen in de winkel of contact met ons opnemen. Wij bieden u dan een passende oplossing.